Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alpaslan Kuşvuran, kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü gerçekleştirdiği resmi ziyaretler kapsamında Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, DSİ 52. Şube Müdürü Tarık Anıl Koçak ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Koordinatörü Emre Akbıyık ile bir araya geldi.

Ziyaretler sırasında Prof. Dr. Kuşvuran, kurumlar arası işbirliği ve ortak projeler geliştirme konularında detaylı görüşmeler yaptı. Görüşmelerde, gelecekte yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Kuşvuran, ayrıca kurum müdürlerine, Üniversitemiz tarafından yayımlanan ve yazarları arasında Rektör Prof. Dr. Harun Çiftçi’nin de bulunduğu “Çankırı Kaynakçası” kitabını takdim etti. Bu kitap, Çankırı ile ilgili binlerce eserin derlendiği önemli bir kaynağı oluşturuyor.

Bakan Ersoy Çankırı’da: Yıldıztepe ve Çerkeş’te İncelemelerde Bulundu Bakan Ersoy Çankırı’da: Yıldıztepe ve Çerkeş’te İncelemelerde Bulundu

Ziyaretlerde Prof. Dr. Alpaslan Kuşvuran’a, MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Derelli Tüfekçi de eşlik etti.

HABER: Burak Kaya

Prof. Dr. Alpaslan Kuşvuran’ın Çankırı İl Orman Müdürü Hüzeyin Düzgün'ü Ziyareti

Prof. Dr. Alpaslan Kuşvuran’ın Çankırı Dsi̇ Müdürü Ziyareti,

Prof. Dr. Alpaslan Kuşvuran’ın Çankırı Tkdk Müdürü Ziyareti

Kaynak: Burak Kaya