Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi? Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi?

Avukat Pınar Hacıbektaşoğlu gündeme geldi. Bu yazıda "Pınar Hacıbektaşoğlu kimdir?", "Pınar Hacıbektaşoğlu nereli?", "Pınar Hacıbektaşoğlu hangi partiden?", "Pınar Hacıbektaşoğlu evli mi?" ve "Pınar Hacıbektaşoğlu ne iş yapıyor?" gibi soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

Pınar Hacıbektaşoğlu kimdir?

Pınar Hacıbektaşoğlu, 1972 yılında Ağrı’da doğdu. İlkokul eğitimini Ağrı 15 Nisan İlkokulu’nda 4. sınıfa kadar tamamladıktan sonra, ailesiyle birlikte 1980 darbesi sonrası İstanbul’a göç etti. İstanbul’da eğitimine devam eden Hacıbektaşoğlu, 1990 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi’ni dereceyle kazandı. Mezuniyetinin ardından, 1995 yılında avukat olan abisi ile birlikte Kandemir Hukuk Bürosu’nu kurarak serbest avukat olarak çalışmaya başladı.

Pınar Hacıbektaşoğlu, evli ve iki çocuk annesidir. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Hacıbektaşoğlu, 2016 yılında göğüs kanseri teşhisi konduktan sonra başarılı bir ameliyat geçirmiş ve hastalığı atlatmıştır. 2020 yılında lenf kanseri ile karşılaşmış ancak tedaviyle bu hastalığı da yenmiştir. COVID-19 pandemisi sırasında koronavirüse yakalanmış fakat sağlık durumu iyiye gitmiştir. Kemoterapi tedavisinin ardından saçları dökülen Hacıbektaşoğlu’nun saçları yeniden çıkmaya başlamıştır.

Pınar Hacıbektaşoğlu, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 25. Dönem milletvekili adayı olmuştur. Siyasi kariyerinde aktif olarak yer almış ve çeşitli projelerde görev almıştır.

Şu anda sağlığı iyi durumda olan Pınar Hacıbektaşoğlu, hem profesyonel hem de kişisel yaşamında başarılı bir şekilde ilerlemektedir. Avukatlık kariyerine devam eden Hacıbektaşoğlu, aynı zamanda toplumsal konulara duyarlılığı ile de tanınmaktadır.

Pınar Hacıbektaşoğlu Kimdir

Pınar Hacıbektaşoğlu nereli?

Pınar Hacıbektaşoğlu, 1972 yılında Ağrı'da doğmuştur bu yüzden aslen Ağrılı olduğu düşünülmektedir.

Pınar Hacıbektaşoğlu hangi partiden?

Pınar Hacıbektaşoğlu, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 25. Dönem milletvekili adayı olmuştur.

Pınar Hacıbektaşoğlu evli mi?

Pınar Hacıbektaşoğlu evli ve iki çocuk sahibidir.

Pınar Hacıbektaşoğlu ne iş yapıyor?

Pınar Hacıbektaşoğlu, serbest avukat olarak çalışmaktadır. 1995 yılından itibaren, avukat olan abisi ile birlikte kurduğu Kandemir Hukuk Bürosunda görev yapmaktadır. Ayrıca, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) 25. Dönem milletvekili adayı olmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi