ÖZEL HABER/Paris'ten Çankırı'ya umut dolu bir mesaj geldi. Çankırı'nın gururu, milli sporcumuz Seçil Er, Taekwondo branşında büyük bir başarıya imza atmak için yoğun bir hazırlık süreci geçiriyor. Paris'te düzenlenecek uluslararası turnuvada ülkemizi temsil edecek olan Seçil Er, 30 Ağustos'ta altın madalya kazanma hedefiyle ringe çıkacak.

Milli sporcumuz, Paris'ten yaptığı açıklamada, "Çok çalıştım, çok emek verdim. Taekwondo'da hakkım olanı almaya geldim. İnşallah 30 Ağustos'ta altın madalyamı alarak hem ülkemizi hem de Çankırı'mızı gururlandıracağım" ifadelerini kullandı.

Seçil Er, kazanmayı hedeflediği altın madalyayla, Türk bayrağını göndere çektirerek ülkemize büyük bir sevinç yaşatmak istiyor. Çankırılılar ve tüm Türkiye, başarılı sporcumuza Paris'ten gelecek güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyor. Seçil Er'in bu azmi ve kararlılığı, sadece Çankırı için değil, tüm Türkiye için büyük bir gurur kaynağı.

HABER: Burak Kaya

Paris’te Altın Hedef! Çankırılı Seçil Er’den İddialı Açıklama!3
 

17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor 17 yaşındaki Duru Basut, dansla uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor

Paris’te Altın Hedef! Çankırılı Seçil Er’den İddialı Açıklama!-1

Paris’te Altın Hedef! Çankırılı Seçil Er’den İddialı Açıklama!1

Paris’te Altın Hedef! Çankırılı Seçil Er’den İddialı Açıklama!2

Kaynak: Burak Kaya