ÖZELHABER/ Çankırı'nın Orta ilçesinde gençlerin okuma alışkanlıklarını artırmak ve kütüphane kaynaklarını zenginleştirmek amacıyla "1 Kitap, 1 Genç, 1 Gelecek" isimli bir kitap bağışı kampanyası başlatıldı. İlk katkıyı Orta Gençlik Derneği yaptı.

Orta, Star TV’de İzleyiciyle Buluşuyor: Tarihi ve Lezzetleriyle Ekranda Orta, Star TV’de İzleyiciyle Buluşuyor: Tarihi ve Lezzetleriyle Ekranda

Bu kampanya, gençlerin kitap okuma kültürünü benimsemesine katkı sağlamayı ve kütüphaneye yeni eserler kazandırmayı hedefliyor. Gençlik merkezi, kitap bağışlarıyla büyüyen bir kütüphane olmayı amaçlıyor.

Gençlik Derneği'nin bu duyarlı davranışı, kampanyanın yaygınlaşmasına önayak oldu. Herkesin katılımını bekleyen kampanya, Orta'daki gençler arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Kütüphanede yer alacak yeni kitaplar, gençlerin bilgi dağarcığını zenginleştirerek geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı olacak. Orta Gençlik Merkezi, bu tür sosyal projeleri desteklemeye devam edecek.

Kaynak: Berkay Tozlu