ÖZELHABER/ Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, İstanbul’dan gelen sanayicileri Orta Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) ağırladı. Başkan Bezci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul’dan gelen ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının ilçede yatırım fırsatlarını değerlendirmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çankırı’nın Dodurga Köyünde Dolu Yağışı! Evler ve Araçlar Nasıl Zarar Gördü! Çankırı’nın Dodurga Köyünde Dolu Yağışı! Evler ve Araçlar Nasıl Zarar Gördü!

Sanayicilere, belediye uzmanları tarafından OSB’deki yatırım olanakları ve bölgenin avantajları hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldığını ifade eden Bezci, "İstanbul’dan gelen sanayicilerimizi ilçemizde ağırladık. Organize Sanayi Bölgemize yatırım yapmayı düşünen çeşitli sektörlerden iş insanlarına, belediyemizde uzmanlar tarafından bilgilendirme yapılıp, bölgenin avantajları hakkında bilgi verdik. Ayrıca, Organize Sanayi Bölgemizi gezdirerek yerinde incelemelerde bulunduk" dedi.

Orta OSB’nin, konumu ve sunduğu imkanlar bakımından yatırımcılar için cazip bir merkez olduğunu vurgulayan Başkan Bezci, ilçede yapılan yatırımların hem yerel ekonomiyi canlandıracağını hem de istihdam sağlayacağını belirtti. Ziyaretin, iş dünyası ile yerel yönetim arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve bölgedeki potansiyeli daha geniş kitlelere tanıtmak açısından önemli olduğunu ifade etti.

İstanbul’dan gelen sanayiciler de, Orta OSB’nin sunduğu yatırım olanaklarından ve bölgenin gelişim potansiyelinden etkilendiklerini belirterek, yakın zamanda yatırım yapmayı düşündüklerini ifade ettiler. Başkan Bezci, bu tür ziyaretlerin yatırımcılarla iş birliğini artırarak ilçenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Kaynak: Berkay Tozlu