Süper Lig'de 6. Hafta Heyecanı Başlıyor Derbi Coşkusu ve Kritik Mücadeleler Süper Lig'de 6. Hafta Heyecanı Başlıyor Derbi Coşkusu ve Kritik Mücadeleler

ÖZELHABER/ 2032-24 Kış sezonunu 42 madalya ile kapatan Ilgaz Kayak Takımından tekerlekli kayakta da Çankırı'yı temsil edecek Ilgaz Kayak Takımı U-14,U-16,U-18 Kategorilerinde 11 sporcumuz Bitlis Ahlat’ta yarışacaklar.
Şampiyona öncesi kayakçılarımız, Çankırı Kayak Antrenörleri Başkanı Orhangazi Civil,Mehmet Yelken,Ekrem Yıldırım,Muhammed Yılmazarslan ve Ferdi Böcek nezaretinde antremanlara başladı.Akşam saatlerinde Çankırı Caddesi bölünmüş yolun 200 metrelik bir bölümü kaymakamlık izniyle iki saatliğine trafiğe kapatılarak Tekerlekli kayak takımımız, Yazı köy yol ayrımı ile 112 acil sağlık istasyonu arasında antremanlarına tam gaz devam ediyor.
Antremanın çok iyi gittiğini belirten Çankırı Kayak Antrenörleri Dernek Başkanı Orhangazi Civil, "Bitlis’te madalya için mücadele edeceklerini belirterek”en az üç madalya bekliyorum”şeklinde konuştu.

Kaynak: Berkay Tozlu