Onur Tuna ve Neslihan Atagül Akraba mı? İşte Merak Edilen Soruların Cevapları

Onur Tuna ve Neslihan Atagül'ün akraba olup olmadığı, birçok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Onur Tuna'nın kardeşim dediği Naslihan Atagül hakkında merak edilenler. Peki Onur Tuna kardeşi gerçekten Neslihan Atagül mü? İşte merak edilen tüm sorular haberimizde, sizler için derledik.

Neslihan Atagül kimdir? Kaç yaşında, evli mi?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Beyaz Rus bir anne ve Çerkes bir babanın kızı olan Atagül, oyunculuk kariyerine 2005 yılında reklam filmleriyle başladı.

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan Atagül, 2006 yılında oynadığı İlk Aşk filmiyle Altın Koza Film Festivali'nde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

2011-2013 yılları arasında yayımlanan Hayat Devam Ediyor dizisinde Şirin Bakırcı rolünü canlandırdı. Aralık 2019'da başlayan Sefirin Kızı dizisindeki Nare karakteriyle İzmir Artemis Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Kadın Dizi Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Ayrıca, Uluslararası Arap Festivali'nde (DIAFA) “Yılın En İyi Uluslararası Kadın Oyuncusu” ödülünü kazandı. 2020 yılında Hadsiz adlı çevrimiçi dergi için yazılar yazmaya başlayan Atagül, son olarak Gecenin Ucunda adlı dizide rol aldı.

Onur Tuna kimdir? Kardeşi kimdir?

Onur Tuna, 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale'de doğdu. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olan Tuna, okul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynadı ve İzmir'de dört yıl mankenlik yaptı.

Oyunculuk kariyerine 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisinde canlandırdığı Siraç Bakırcı karakteriyle adım atan Tuna, 2014 yılında Filinta dizisinde Filinta Mustafa karakteriyle büyük beğeni topladı. 2016 yılında Cesur Yürek dizisinde Ömer Korkmaz karakterini canlandıran Tuna, oyunculuk kariyerinde hızla yükseldi.

Onur Tuna, aynı zamanda sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergiledi. 2014 yılında Bir Küçük Eylül Meselesi filminde Atıl karakterini canlandırdı.

Berat Güdül kimdir? Olayı ne? Berat Güdül kimdir? Olayı ne?

Neslihan Atagul Kardesi

Bu iki başarılı oyuncu, birbirlerini manevi kardeş olarak gördüklerini ifade etmişlerdir, ancak gerçek anlamda kardeş değillerdir. Aynı zamanda akraba da değildirler.

Neslihan Atagül'ün abisi İlkay Atagül'dür. 

Kaynak: Haber Merkezi