Aylar önce katıldığı bir programda ağır bir ilaç kullanımı nedeniyle saçlarının döküldüğünü açıklayan Yusuf Kavaklı, kanser tedavisi görüyordu. Yusuf Kavaklı'nın cenazesi, 15 Haziran 2024 Cumartesi günü öğlen ezanında Fatih Camii'nden kaldırılacak.

YUSUF KAVAKLI KİMDİR?

Ilahiyatci Yusuf Kavakli Hayatini Kaybetti

  • Yusuf Kavaklı, 1946 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. İlkokul eğitimini köyünde tamamladı. 1970 yılında İstanbul İmam-Hatip Lisesi'nden ve 1974’te İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nden mezun oldu.
  • 24 Ağustos 1966 tarihinde Eyüp Müftülüğüne bağlı Bayrampaşa Kartaltepe Çift Şerefeli Camii’de İmam-Hatip olarak memuriyete başladı.
  • 17 Aralık 1975 tarihinde Bayrampaşa Endüstri Meslek Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görevlendirildi ve 1977 yılı Temmuz ayında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi'ne tayin edildi.
  • 1977-1979 yılları arasında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi'nde öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı.
  • 1 Ağustos 1979 - 30 Kasım 1980 tarihleri arasında vatani görevini yedek subay olarak Ankara Mamak 229. Piyade Alayı'nda tamamladı.
  • Askerlik görevini bitirdikten sonra, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda denetçi sınavına girdi ve 1981 yılında İstanbul Bakırköy Müftülüğü'ne murakıp olarak atandı.
  • 1982 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Belçika’ya Din Dersi Öğretmeni olarak gönderildi ve 1982-1986 yılları arasında Belçika'da din dersi öğretmenliği yaptı.

SUNUCU NUR VİRAL DUYURDU!

Sunucu Nur Viral, Yusuf Kavaklı'nın hayatını kaybettiğini canlı yayında gözyaşları içinde duyurdu. Bu yayının kendisi için çok zor olduğunu belirten Viral, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şunları ifade etti: "Çok acı bir haberle güne başladım. Çok kıymetli hocamız Yusuf Kavaklı vefat etti. Hepimizin başı sağ olsun. Rabbim kıymetli eşine ve sevenlerine dayanma gücü versin."

0X0 Yusuf Kavakli Kimdir Kac Yasindaydi Neden Oldu Unlu Ilahiyatci Yusuf Kavakli Biyografisi Ve Hayati 1718360537587

Yılmaz Doruk kimdir? Nereli, evli mi? Yılmaz Doruk kimdir? Nereli, evli mi?

Yusuf Kavaklı Neden Öldü?

Yusuf Kavaklı, kanser tedavisi görmekteydi. Aylar önce katıldığı bir programda ağır ilaç kullanımı nedeniyle saçlarının döküldüğünü açıklamıştı. Bu süreçte yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayata veda etti.

Yusuf Kavaklı’nın vefatı, sevenlerini ve izleyicilerini derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Kaynak: Haber Merkezi