ÖZELHABER/ Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun Ankara il temsilciliği tarafından 12-13-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenen İller Arası Kick Boks Şampiyonası'na, No18 Spor Kulübü olarak Çankırı ilini temsilen iki sporcu ile katıldı. Şampiyona, şehit polis memuru Vural Tosun adına gerçekleştirildi ve birçok ilden sporcu mücadele etti.

Yeşil Ilgaz Spor, Güngörenspor ile Hazırlık Maçında Karşılaşacak Yeşil Ilgaz Spor, Güngörenspor ile Hazırlık Maçında Karşılaşacak

Turnuvada, Çankırı'nın yetenekli sporcularından Fatih Ören 63 Kg sıkletinde birinci olarak altın madalya kazandı. Diğer sporcumuz Nesrin Ören ise 50 Kg sıkletinde gösterdiği başarılı performans ile ikinci oldu ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Her iki sporcumuz da turnuvadaki üstün başarıları ile gurur kaynağımız oldular.

No18 Spor Kulübü olarak, sporcularımız Fatih Ören ve Nesrin Ören’i elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ediyor ve onları destekleyen tüm antrenörlerimiz ve sporcu ailelerimize teşekkür ediyoruz. Bu tür başarılar, Türk sporunun ulusal ve uluslararası alanda daha da güçlenmesine katkıda bulunuyor.

Kaynak: Berkay Tozlu