Çankırı'nın Şabanözü ilçesi Gürpınar Köyü'nden hemşehrimiz İbrahim Uslu'nun sahibi olduğu Ankara'nın Keçiören ilçesinde faaliyet gösteren ve bölgenin en büyük ağız ve diş sağlığı polikliniği olan Nisa Dental, geleneksel iftar programını gerçekleştirdi. Sektördeki atılım ve teknolojik hamleleriyle dikkat çeken poliklinik, çalışanlarıyla birlikte her yıl düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

2023 yılında Keçiören'deki yeni adresine taşınan ve çalışma kapasitesini arttıran Nisa Dental, kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini öncelik edinerek bölge halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.

Nisa Dental

Nisa Dental Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uslu, iftar sonrası yaptığı açıklamada, Ramazan boyunca hizmetlerini aksatmadan sürdürdüklerini belirtti. Ayrıca, poliklinik olarak personel sayısını arttırarak ve çalışma saatlerini genişleterek daha fazla hastaya hizmet vermeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Uslu, ayrıca kliniğin başarısının ardında yatan en önemli etkenin, işlerini severek yapmaları, ekibin işine duyduğu saygı ve hastalara verilen kaliteli hizmet olduğunu vurgulayarak, Nisa Dental'in bölgenin önde gelen tercih edilen sağlık merkezlerinden biri haline geldiğini ifade etti.

Uzmanlar uyardı sıcaklıkların artmasıyla kene vakaları görülmeye başladı, Uzmanlar uyardı sıcaklıkların artmasıyla kene vakaları görülmeye başladı,

Nisa Dental Iftar


Nisa Dental Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uslu, cankirihaber.net Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Polat'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bütün ekibimizle birlikte bugün iftarımızı gerçekleştirdik. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın Ramazanlarını kutluyorum, hayırlara vesile olsun inşallah. Ramazan'da 2 vardiya çalıştık, 11.00-17.00 arası bir ekibimiz, 17.00-24.00 arası diğer ekibimiz çalıştı. Keçiörenlileri, Ankaralıları diş konusunda mağdur etmemek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ramazan'da da tüm hizmetlerimizi aksatmadan devam ettirdik. Bugün de personellerimizle hep birlikte bir iftar yaptık. Güzel oldu, bereketli oldu, tüm ekibimize ve onların destekçisi olan ailelerine teşekkür ediyorum. Nisa Dental ve Nisa Güzellik Merkezi ailemizde yaklaşık 70 personel istihdam ediyoruz. Personellerimizin yaklaşık yüzde 90'ı da kadın çalışanlardan oluşuyor. Biz onlardan memnunuz. Vatandaşlarımıza daha güzel hizmet etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya da hazırız. Bayramdan sonra da vardiya sistemini devam ettirmeyi düşünüyoruz. Saat 23.00'e kadar kliniğimizi açık tutacağız, hekim bulunduracağız. Ekibimize yeni istihdamlar da sağlayacağız. 8 ila 10 arası bir personel daha ekibimize katılacak. Keçiören'deki yeni adresimizde kapasitemizi daha da arttırdık buna rağmen kliniklerimizin tamamı dolu. 6 klinik çalışıyoruz, yakında bir kaç klinik daha ilave edeceğiz. Hastalarımız, müşterilerimiz bizlerden memnunlar, biz de gösterdikleri teveccühten memnunuz. Bunu sürdürmek ve daha üst noktaya taşımak için elimizden gelen özveriyi göstereceğiz İşimizi seviyoruz, insanların derdine derman olmaktan, ağız ve diş sağlığı ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları gidermekten keyif alıyoruz. Tedavileri bittikten sonra buradan yüzlerinde gülümseme ile ayrılmaları ve daha sonrasında da bize referans olmaları bizleri memnun ediyor. Yaptığımız işin hakkını vermenin gönül rahatlığını yaşıyoruz. Ankara'nın tamamına hizmet veriyoruz, Keçiörenliler zaten Nisa Dental'i biliyorlar, hatta Avrupa'dan bile bizde tedavi olmak için gelen hastalarımız var. İlgi ve tercihleri için tüm hastalarımıza, müşterilerimize teşekkür ediyorum." 

Ibrahim Uslu Aciklamalari

Muhabir: Furkan Ercan