ÖZELHABER/ Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarıyla hem Türkiye genelinde hem de Çankırı'da büyük başarılar elde etti. Okulun başarılı öğrencilerinden İrem Güler, Eşit Ağırlık (EA) alanında Türkiye genelinde 957. sırada yer alarak dikkat çekti. Aynı zamanda Sözel alanda Türkiye genelinde 191. sırada bulunan Güler, Çankırı'da kendi alanında birinci olarak Çankırı Şampiyonu oldu.

Diğer Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri de önemli başarılar gösterdi. Büşra Kaşıkcı, Sözel alanda Türkiye genelinde 630. sırada bulunurken, Kardelen Şehirli ise Türkiye genelinde 1157. sırada yer aldı. Bu başarılar, okulun eğitim kalitesini ve öğrencilerin azmini gözler önüne serdi.

Çankırı’da 112 Acil Sağlık Ekibine Saldırı: Ambulans Şoförü Yaralandı Çankırı’da 112 Acil Sağlık Ekibine Saldırı: Ambulans Şoförü Yaralandı

Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Okul Müdürü Volkan Kavak, “Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi İrem Güler 2024 YKS EA alanında Türkiye 957. Si Sözel alanda Türkiye 191. Si aynı zamanda kendi alanlarda Çankırı şampiyonu. Ayrıca yine Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Büşra Kaşıkcı ise Sözel alanda Türkiye 630. su Kardelen şehirli Türkiye 1157. si oldu. Öğrencilerimizi okul idaremizi ve ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Nevzat Ayaz Sosyal Bilimler Lisesi'nin bu önemli başarıları, okulun idaresini, öğretmenlerini ve öğrencilerini gururlandırdı. Başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, okulun ilerleyen dönemlerde de aynı başarıları devam ettirmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Berkay Tozlu