İzmir'in Narlıdere ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, okul kapısını kırarak bahçeye girdi ve 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza, saat 16.43'te Çatalkaya Mahallesi'nde bulunan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Narlıdere Kampüsü girişinde gerçekleşti.

Elazığ’da Taksi ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı Elazığ’da Taksi ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

İddiaya göre, kadın sürücü S.Ç.A.’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, okulun demir kapısını kırarak bahçeye girdi. O sırada kapı önünde bulunan K.A.A. (6), H.Y. (41) ve G.G.Ş. (40) araç çarpmasıyla yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya neden olan sürücü S.Ç.A. ise gözaltına alındı.

Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri, aracın bir anda hızlanarak kapı önündeki kalabalığın arasına daldığı anları gözler önüne serdi. Korku dolu anlar yaşayan çevredeki insanlar, hızla olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.

Okul kapısı görevliler tarafından onarılırken, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavilerinin sürdüğü açıklandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı