Çankırı’da 3250 Ton Asfalt Serildi: Cadde ve Sokaklar Yenilendi Çankırı’da 3250 Ton Asfalt Serildi: Cadde ve Sokaklar Yenilendi

Çerkeş Aliözü Köyü Dernek Başkanı muhtarlıkla beraber çalışarak köylerine hizmet ettiklerini vurguladı. Muhtarlığın ve derneğin beraber çalışmasının sonucu olarak kazananın Aliözü köyü olacağını dile getiren dernek başkanı ifadelere yer verdi.
Çerkeş Aliözü Köyü Dernek Başkanı Eşref Karaeşme, “Derneklerle muhtarlık bazen uyum içerisinde çalışabiliyorlar. Bazen uyum içinde çalışamıyorlar, sıkıntılar oluşabiliyor köye yeni muhtarımız seçildi.  Muhtarlık ve Köy Dernekle iş birliği halinde çalışmaya özen gösterir. Köy camimizin dört hoparlörleri de patlaktı bunları değiştirdik. Dernek ve muhtarlığın iş birliğiyle yapıyoruz. Bunun öncesinde sekiz gündür de bayram temizliği yapıyorduk mezarlıkta otlar diz boyunu geçmişti. Sekiz günlük bir hizmet aldık mezarlıktaki otları kestirdik. İnsanlar bize bağış yapıyorlar yani bize güveniyorlar dernek olarak bizim işimizde sistemi bu şekilde döndürerek köyümüze katkıda ve faydada bulunmak.” İfadelerinde bulundu.

Kaynak: Berkay Tozlu