ÖZELHABER/ Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yusuf Mutlu Genç ile birlikte Çankırı Sokaklarında Vatandaşlarla bayramlaştılar.
Çankırı Valiliğinin resmi "X" hesabından yapılan paylaşımlarda bayramlaşma programı kapsamında Şehit Nurettin Cinsoy Polis Merkezini ziyaret ederek, görev başındaki polisleri,  İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Kahraman Jandarma personellerini, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünde görevli personelleri, Çankırı İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek Kurban Bayramında görevi başında olan itfaiye erlerini,  Şehit Piyade Er Tevfik Ekşi’nin ailesini, Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Hüseyin Efe’nin baba ocağını, Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek burada tedavi gören vatandaşları ve Çankırı sokaklarında Çankırı halkı ile bayramlaştılar.

Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirdi Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirdi

Kaynak: Berkay Tozlu