ÖZEL HABER/Çankırı MHP Milletvekili Doç. Dr. Pelin Yılık, Çerkeş ilçesine bağlı Saçak Beldesi’ni ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında Saçak Belediyesi’ni de ziyaret eden Milletvekili Yılık, Saçak Belediye Başkanı Erdal Karakaya ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yılık, Belediye Başkanı Karakaya’ya çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti.

Ziyarette Çankırı MHP Milletvekili Doç. Dr. Pelin Yılık’a Çankırı MHP İl Başkanı Ahmet Kurt, Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci ve Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu eşlik etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Yılık, “Saçak Belediye Başkanımız Sn. Erdal Karakaya’yı, Orta, Kurşunlu Belediye Başkanlarımız, İl Başkanımız, Çerkeş İlçe Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Kendisine başarılı çalışmalarının devamını diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Posof İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti Ak Parti Posof İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Bu ziyaret, Çankırı’nın yerel yönetimlerine olan desteğin bir göstergesi olarak dikkat çekti. Yılık’ın, Saçak Beldesi’ne gerçekleştirdiği bu ziyaretin ardından bölgedeki yerel yönetimlerin çalışmalarına daha da hız kazandırması bekleniyor.

HABER: Burak Kaya

Milletvekili Pelin Yılık Saçak’ta Belediye Başkanına Destek Mesajı

Milletvekili Pelin Yılık Saçak’ta Belediye Başkanına Destek Mesajı2

Kaynak: Burak Kaya