31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala Çankırı merkez, ilçe ve beldelerinde belediye başkan adayları vaatlerini açıklamaya devam ediyor.

Çankırı'nın Orta ilçesinde de seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci, canlı yayında projelerini ve Orta'ya yapmak istediklerini anlattı.

Ilgaz'da Ramazan etkinlikleri devam ediyor Ilgaz'da Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Çankırı Postası ve Radyo Neşe ortak canlı yayını ile ekranlara gelen Seçim Özel programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci, projeleri nasıl hazırladıklarını anlattı.

Bu bölümün videosunu sosyal medya hesabından paylaşan MHP Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci mesajında şu ifadelere yer verdi:

‘Biz alanlarında uzman olan akademisyen heyeti ile Orta’nın MR’ını çektik. Problemleri tespit ettik ve bu doğrultuda projelerimizi hazırladık. Bizim projelerimizin hepsi kaynağı belli, ayağı yere basan projelerdir. Ancak bu projelerin gerçekleştirilmesi için kabuğunu kırmış bir belediye başkanına ihtiyaç var. Biz kabuğumuzu kırdık. Siyaset ve bürokraside kendimizi kabul ettirdik. Allah’ın izniyle göreve geldiğimizde Orta’ya nasıl hizmet getirilir, Orta nasıl kalkındırılır herkese göstereceğiz.’

Muhabir: Furkan Ercan