MHP Çankırı Milletvekili Doç. Dr. Pelin Yılık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Çankırı İl Başkanlığına atanan Av. Fatih Kaya’ya başarı dileklerini iletti. Yılık, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Çankırı’nın birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Yılık, “Çankırı’mız için ilk günkü heyecan ve inançla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemize, milletimize, davamıza ve Çankırı’mıza hayırlı olmasını diliyorum,” şeklinde ifade etti.

Av. Fatih Kaya, yeni görevinde MHP’nin hedeflerini gerçekleştirmek ve partinin Çankırı’daki varlığını güçlendirmek için çalışacak. Çankırı halkının desteğini alarak, yeni projeler ve politikalar geliştireceği öngörülüyor.

Kaya’nın liderliğinde, MHP’nin Çankırı’daki etkinliği artması ve yerel sorunlara daha fazla eğilmesi bekleniyor. MHP’nin Çankırı’daki yeni dönemi, birlik ve dayanışma içerisinde yürütülecek projelerle desteklenecek.

AK Parti Çerkeş'te Yeniden İstikrar: Mustafa Furkan Altuntaş Başkanlığa Seçildi! AK Parti Çerkeş'te Yeniden İstikrar: Mustafa Furkan Altuntaş Başkanlığa Seçildi!

Çankırı’da siyasi çalışmaların daha da güçlenmesi için Kaya’nın liderliğinde yeni bir ivme kazanılması hedefleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi