AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi, Çerkeş Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı kongreye, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, önceki dönem milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Salim Çivitcioğlu ile çok sayıda il ve ilçe teşkilat mensubu katıldı.

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolu mesajı katılımcılara iletildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "İktidar olma sözü veriyoruz" CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "İktidar olma sözü veriyoruz"

Kongrede tek aday olarak yer alan mevcut ilçe başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, yaptığı açılış konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın omzundan yükü almak için göreve geldiğimiz günden beri canla başla gece gündüz çalışıyoruz. Bizler, sizlerin hayır dualarını almak için bu görevdeyiz” dedi.

Başkan Altuntaş, Çerkeş’in AK Parti sayesinde büyük bir gelişim kaydettiğini belirterek, “Dün olduğu gibi bugün de Çerkeş halkının hakkını kimseye yedirmeyeceğiz ve gür sesimizle savunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kongrede konuşma yapan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İl Başkanı Koray Erdoğan ve AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, birlik ve beraberlik mesajları vererek, teşkilatın önemini vurguladılar.

Kongre, üyelerin oy kullanımıyla devam etti ve mevcut ilçe başkanı Mustafa Furkan Altuntaş, yeniden başkanlığa seçildi. Bu sonuçla birlikte, AK Parti Çerkeş teşkilatında istikrarın devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi