Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Mehmet Fatih Kaya, yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle il başkanı olarak görevlendirildiğini belirtti ve yönetim kurulu listesini oluşturma sürecinde istişarelere başlayacaklarını söyledi.

Başkan Kaya, açıklamasında, “Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin takdir ve tensipleriyle il başkanı olarak yönetim kurulu listesi oluşturarak genel merkezimize sunma görevi, İl Başkanlığı vazifesi tarafımıza tevdi edilmiştir. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde teşkilat başkanlarımızla, kıymetli dava arkadaşlarımızla, davamıza yıllarca hizmet etmiş dava büyüklerimizle gerekli istişarelerde bulunacak, gerekli kamuoyu araştırmalarını yaparak yönetim listemizi oluşturarak genel merkezimize teslim ederek tam anlamıyla görevi devralacağız.

AK Parti Çerkeş'te Yeniden İstikrar: Mustafa Furkan Altuntaş Başkanlığa Seçildi! AK Parti Çerkeş'te Yeniden İstikrar: Mustafa Furkan Altuntaş Başkanlığa Seçildi!



Amacımız Milliyetçi Hareket Partisini ve davamızı Çankırı nezdinde daha iyi bir noktaya taşımak, tüm teşkilatlarımızla birlik beraberlik içerisinde, şehrimizde faaliyet gösteren diğer siyasi partilerle siyasi hoşgörü içerisinde, ittifak ortağımızla ideolojimizden taviz vermeden ittifak ruhu ve bilincini pekiştirerek, Milliyetçi Hareket Partisi'nin altın çağını inşa ederek şehrimize ve davamıza en iyi şekilde hizmet etmek, görevimizi en iyi şekilde icra ederek sancağı bizden sonra gelenlere teslim etmektir.
Bu noktada şunu da herkesin bilmesini isteriz ki Çankırı'da davamıza, genel başkanımıza, vekilimize, belediye başkanlarımıza, davamıza hizmet etmiş yol arkadaşlarımıza kimsenin dil uzatmasına bugüne kadar müsaade etmediğimiz gibi bundan sonra da müsade etmeyeceğiz, şer odaklarına fırsat vermeyeceğiz. Bizler makam sevgisiyle koltuk sevdasıyla değil, şehrimize ve insanımıza hizmet sevdasıyla, Türk İslam davamıza ve Bilge Liderimize sadakatle tarafımıza verilen görevi icra edeceğiz. Bu yolun kutlu olduğunu, beş bin Ülkücü Şehidimize vefa borcu taşıdığını, fedakârlık istediğini ve çetin bir sürecin bizleri beklediğinin bilinciyle, ancak hak davaların hiçbir zaman mağlup olmayacağını bilmenin rahatlığıyla Çankırı'da Milliyetçi Hareket Partisi'ni en iyi şekilde temsil edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi