Çankırı FK Taraftarlarını Bekleyen Heyecan: Zorlu Maç Takvimi Açıklandı! Çankırı FK Taraftarlarını Bekleyen Heyecan: Zorlu Maç Takvimi Açıklandı!

Trendyol Süper Lig'de uzun yıllardır yardımcı hakemlik yapan Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni yönetimi tarafından açıklanan hakem listesinde yer almalarına rağmen seminere davet edilmediği için hakemlik kariyerlerini sonlandırma kararı aldılar. Son dönemde MHK başkanlığına getirilen Ferhat Gündoğdu önderliğinde MHK, radikal kararlar alarak göreve başladı.

2024-2025 sezonu için açıklanan hakem listesinde FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen'in herhangi bir klasmanda yer almadığı belirtilerek değişiklik sinyalleri verildi. Ayrıca listede bulunan bazı hakemler de MHK tarafından düzenlenen seminere davet edilmedi. Bu isimler arasında uzun yıllar Süper Lig'de yardımcı hakemlik yapan Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu da bulunuyordu ve bu durum üzerine hakemlik görevlerini sonlandırdılar.

Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu, kariyerleri boyunca eski hakem Fırat Aydınus ile birlikte birçok maçta görev yapmışlardı. Ayrıca, Video Yardımcı Hakem (VAR) kategorisinde yer alan Hakan Ceylan, Mustafa Öğretmenoğlu, Serkan Tokat ve Koray Gençerler gibi dört VAR hakemi de, TFF'nin resmi sitesinde yeni sezon için açıklanan listede yer almalarına rağmen seminere çağrılmadılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı