ÖZEL HABER/Çankırı İş İnsanları Derneği Başkanı Ayhan Demiray ve Yönetim Kurulu Üyesi, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 30'a yakın iş insanının katıldığı toplantı Çankırılı iş insanları Adem Allak, Halil İbrahim Bal, Abdullah Ekrem Nefes ve Ali İhsan Demir’in ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Toplantıda, Çankırı'nın dünü, bugünü ve geleceğine dair değerlendirmeler yapılırken toplantının ana gündem maddesi bu sezon BAL Ligi'nde mücadele edecek olan ve hedefi şampiyon olarak 3. lige çıkmak olan Çankırı Futbol Kulübü oldu.

Ümit Milli Takımı'nın Golcüsü Erencan Yardımcı: "A Milli Takım’a gitmek için elimden geleni yapıyorum" Ümit Milli Takımı'nın Golcüsü Erencan Yardımcı: "A Milli Takım’a gitmek için elimden geleni yapıyorum"

Çankırı İş İnsanları Derneği Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantımızı Sayın Adem Allak, Sayın Halil İbrahim Bal, Sayın Abdullah Ekrem Nefes Ve Sayın Ali İhsan Demir’in Ev Sahipliğinde Gerçekleştirdik.toplantımıza Ça (2)

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, Çankırı FK için Çankırılı iş insanlarından maddi ve manevi destek talep etti. Şehrin gelişimi için sporun ve futbolun da önemli bir argüman olduğunu belirten Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, "Çankırı'mızın profesyonel liglerde bir futbol takımının olmaması, tüm Çankırılılar gibi Çankırı Valisi olarak beni de üzüyor. A Milli takımımızın EURO 2024'deki başarısı nasıl milletimizi kenetlendirdi, birlik ve beraberliğimize katkı sağladı ise hepimizin ortak paydada buluşacağı Çankırı FK'da şehrimize o denli katkı sağlayacaktır. Yeni dönemde Çankırı Futbol Kulübü ismiyle tüm ilçelerimizi, Türkiye'nin dört bir tarafındaki hemşehrilerimizi, yurt dışındaki hemşehrilerimizi kucaklayacak olan Çankırı FK, sizlerin destekleri ile elde edeceği başarılarla ve hemşehrilerimizi bir bütün haline getirmesi ile inşallah tüm Çankırılıların sahiplendiği, gurur duyduğu bir kulüp olacaktır." ifadelerinde bulundu.

Çankırı'da göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmaları da anlatan Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar "Çankırı Turistik Tuz Ekspresi projemiz ile önemli bir ivme kazandık. Milletvekillerimiz, belediyemiz, tüm kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız önemli bir destek verdi. İnşallah turistik tuz ekspresimizin devamını da sağlayacağız. Çankırı'ya her alanda değer katacak çalışmaları sizlerin de desteği ile el birliğiyle kademe kademe hayata geçireceğiz." dedi.

Çankırı Valisi Taşolar Eldivan, Seydi Köyü'nde bulunan Anadolu'nun dört evliyasından birisi olarak kabul edilen Hacı Murad-ı Veli Hazretleri Türbesi ve Camii restoran çalışmaları hakkında da iş insanlarına bilgilendirdi.

Çankırı İş İnsanları Derneği Başkanı Ayhan Demiray, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'a derneği ziyaretinden ve Çankırı için yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Çankırı İş İnsanları Derneği Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantımızı Sayın Adem Allak, Sayın Halil İbrahim Bal, Sayın Abdullah Ekrem Nefes Ve Sayın Ali İhsan Demir’in Ev Sahipliğinde Gerçekleştirdik.toplantımıza Ça (1)

1074 Çankırıspor ve diğer spor kulüplerini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Demiray, bu sezondan itibaren Çankırı FK ismi ile yoluna devam edecek olan Çankırı Futbol Kulübü'nün önemli başarılara imza atacağına inandıklarını ve iş insanları olarak kendilerinin de üzerlerine düşen desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Kuruldukları günden bu yana her geçen gün mesafe kat ettiklerini ve Çankırı'ya ve Çankırılılara faydalı olabilmek için çalıştıklarını söyleyen Çankırılı İş İnsanları Derneği Başkanı Ayhan Demiray, iş hayatındaki Çankırılıların birbirine katkı sağlamasının, dayanışma içerisinde olmasının Çankırı'ya da bir katma değer olarak dönüşeceğini söyledi.

Çankırılı iş insanları da Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ın ziyaretinden ve samimiyetinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Hep birlikte destek sağlanırsa Çankırı Futbol Kulübü'nün başarılı olacağına, Çankırı'yı en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını söylediler.

Çankırı İş İnsanları Derneği Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantımızı Sayın Adem Allak, Sayın Halil İbrahim Bal, Sayın Abdullah Ekrem Nefes Ve Sayın Ali İhsan Demir’in Ev Sahipliğinde Gerçekleştirdik.toplantımıza Çankır

ÇANKIRILI İŞ İNSANLARI DERNEĞİ'NDEN 2 MİLYON TL DESTEK SÖZÜ

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ın, Çankırı FK için gayreti iş insanları tarafından büyük bir takdir ile karşılanırken, Çankırılı İş İnsanları Derneği olarak Çankırı Futbol Kulübü için 2 Milyon TL destek sözü verdiler.

Çankırı İş İnsanları Derneği'ne üye iş insanlarının sağlayacağı maddi katkı ile toplanacak olan 2 Milyon TL, Çankırı Futbol Kulübü'ne önemli bir katkı olacak.

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'ın girişimleri ile Çankırı'da faaliyet gösteren bazı iş insanlarının da ciddi katkılar sağlayacağı öğrenilen Çankırı FK için, Vali Taşolar'ın destek ziyaretlerinin süreceği öğrenildi.

Kaynak: Burak Kaya