46 yaşındaki yatırım uzmanı Mert Başaran'ın serveti merak konusu oldu. Bu yazıda Mert Başaran ve servetiyle ilgili tüm bilgilere ulaşabileceksiniz. 

Mert Başaran serveti ne kadar?

Yatırım uzmanı olarak tanınan, danışmanlarına finansal danışmanlık hizmeti veren Mert Başaran'ın şahsi servetiyle ilgili kesin bir bilgiye ulaşmak mümkün değildir.

Mert Başaran

Mert Başaran kimdir?

Mert Başaran 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve liseyi İstek Vakfı Bilge Kaan Koleji'nde burslu olarak okuyan Başaran, daha sonra Istanbul Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirmiştir. Kariyerine adım atan Başaran, DHL, Kuhne+Nagel, Arkas, Türk Telekom gibi firmalarda Satış Müdürlüğü yapmıştır.

Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi? Kadir Aydar kimdir? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi?

15 yıldır arsa ve tarla konusunda yatırımcı olarak işlem yapan Başaran, bu işin onu mutlu ettiğini farkederek kurumsal hayatı bırakıp 2016 Yılında Remax ile çalışmaya başladı. Başaran, temel vizyonunun devletin imar planlarını ve gelişme akslarını inceleyerek en çok prim yapacak bölgeleri bulup daha sonra o bölgelerdeki fırsat yerleri yatırımcılarıma aldırmak olduğunu belirtmektedir.

Yatırım Uzmanı Mert Başaran,  Müşterinin risk ve getiri beklenti profilini analiz ederek, karakterine, bütçesine, beklentilerine uygun yatırım fırsatını sunabilmek. Kimi müşteriye imarlı arsa tavsiye ederken, kimi müşteriye tarla tavsiye etmektedir. Devletin yapacağı, osb, yol, köprü gibi projelerini 1/1000 lik ve 1/100.000 lik planlar da dahil olarak tüm planlarını inceleyerek kimsenin ulaşamayacağı özel fiyatlardan özel araziler aldırmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi