ÖZEL HABER/Yeşil Ilgaz Spor Kulübü, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü Üsküdar Anadolu Spor Kulübü ile Merkezefendi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Saat 15.00’te başlayan maçta, Yeşil Ilgaz Spor sahadan 5-2 galip ayrıldı. Maçın ilk golü, 23. dakikada Alaaddin Buzluk'tan gelirken, ikinci gol 39. dakikada İsmail Sarı'dan geldi. İlk yarının bitimine kısa süre kala, 44. dakikada Seyid Ahmet Işık'ın kaydettiği golle Yeşil Ilgaz Spor, soyunma odasına 3-0 üstünlükle gitti.

İkinci yarıda da hız kesmeyen Yeşil Ilgaz Spor, 65. dakikada Enes Erdoğan ile skoru 4-0 yaptı. 80. dakikada Doğukan Atasever'in golüyle fark 5'e çıktı. Üsküdar Anadolu, 84. dakikada Barış Can Karadeniz'in ve 89. dakikada Fırat Yılmazgil’in golleriyle skoru 5-2'ye getirdi ancak sahadan mağlubiyetle ayrılmaktan kurtulamadı.

Maç boyunca 7 sarı kart çıkması dikkat çekti. Yeşil Ilgaz Spor’da İsmail Sarı (13’), Önder Baykuşak (33’) ve Yusuf Can Bal (86’) sarı kart gören isimler oldu. Üsküdar Anadolu’da ise Enes Aydın (17’), Muhammet Raşit Demirkapı (36’), Fırat Yılmazgil ve Muzaffer Aydın (54’) sarı kart gören oyuncular arasındaydı.

Çankırı FK, Yeni Sezona Kurban ve Dualarla Başladı Çankırı FK, Yeni Sezona Kurban ve Dualarla Başladı

Yeşil Ilgaz Spor’un etkili performansı ve Üsküdar Anadolu’nun çabalarıyla renkli geçen bu maç, futbolseverlere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Maç sonrası Çankırı Haber.net'e açıklamalarda bulunan Yeşil Ilgaz Spor Kulübü Başkanı Arif Şahin, şunları söyledi:
“Çankırı'nın İstanbul'daki en büyük temsilcisi olan Yeşil Ilgaz Spor Kulübü, son maçında gösterdiği özverili mücadele ile 5-2'lik bir skorla galip gelerek taraftarlarımızı ve bizleri gururlandırdı. Maç boyunca yılmadan, usanmadan mücadele eden tüm futbolcularımıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Gelecek maçlarda da aynı özgüvenle, demir bir yumruk gibi tek yürek ve tek vücut olarak hareket edip daha fazla başarıya imza atmalarını temenni ediyorum.” dedi.

HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya