2024 yerel seçimlerinde CHP'den Döşemealtı Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Menderes Dal gündeme geldi. Bu yazıda "Menderes Dal kimdir?", "Menderes Dal nereli?", "Menderes Dal kaç yaşında?" sorularının cevaplarını bulabileceksiniz.

Menderes Dal kimdir?

Menderes Dal, 2 Nisan 1969 tarihinde Antalya'nın Döşemealtı ilçesine bağlı Yeniköy'de doğdu. Eğitim hayatına Yeniköy İlkokulu ve Ortaokulu'nda başlayan Dal, lise eğitimini Antalya Çağlayan Lisesi'nde tamamladı. 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından askerlik görevini yerine getirdi ve 1993 yılında Döşemealtı'na kendi eczanesini açtı.

Siyasi kariyerine 1994-1999 yılları arasında Yeniköy Belediye Meclis Üyeliği yaparak başlayan Menderes Dal, bu dönemde halkın ihtiyaçlarına yönelik etkili bir siyaset izleyerek partinin oy oranını artırdı. Aynı yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) İlçe Eğitim Sekreterliği ve Merkez İlçe Sekreterliği görevlerinde bulundu. 

Menderes Dal Kimdir

2004 yerel seçimlerinde Döşemealtı Belediye Başkan Adayı oldu. Ayrıca, 2005-2007 yıllarında CHP Antalya İl Sekreterliği görevini üstlendi. 

Menderes Dal, 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Döşemealtı Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Evli ve iki çocuk babası olan Dal'ın eşi Şefika Dal, kendisi gibi eczacıdır. Oğlu avukatlık yaparken, kızı lise öğrencisidir.

Fetö Ablası Emine Eroğlu kimdir? Nerede görev yapıyor? Fetö Ablası Emine Eroğlu kimdir? Nerede görev yapıyor?

Menderes Dal, yerel siyasetteki deneyimleri ve halkla kurduğu güçlü iletişimle tanınmaktadır.

Menderes Dal nereli?

Menderes Dal, Antalya'nın Döşemealtı ilçesine bağlı Yeniköy'de dünyaya geldi. Bu sebeple aslen Antalyalı olduğu düşünülmektedir.

Menderes Dal kaç yaşında?

Menderes Dal, 2 Nisan 1969 tarihinde dünyaya gelmiştir. bBuna göre 2024 yılı itibarıyla 55 yaşındadır.

Kaynak: Haber Merkezi