“Kuyu-19” operasyonunda çökertilen organize suç örgütünün elebaşı Adnan Üstün gündeme geldi. Bu yazıda Adnan Öztürk ile ilgili ulaşılabilir tüm bilgilere ulaşabileceksiniz.

Adnan Üstün kimdir?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’de gerçekleştirilen büyük çaplı bir suç operasyonunda önemli gelişmeleri duyurdu. Elebaşılığını Adnan Üstün’ün üstlendiği ve yurt dışında firar etmiş olan organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “Kuyu-19” operasyonunda, 15 kişinin yakalandığını açıkladı.

Hüseyin Çevik kimdir? Hangi cemaate bağlı, aslen nereli? Hüseyin Çevik kimdir? Hangi cemaate bağlı, aslen nereli?

Adnan Üstün

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, operasyonun detaylarını paylaştı. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen bu kapsamlı operasyon, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nün Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlükleri tarafından yürütüldü. Operasyon sırasında, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs gibi ağır suçları işlediği belirlenen şüpheliler yakalandı.

Ayrıca, operasyonda ruhsatsız tabancaların da ele geçirildiği bilgisi verildi. Bu önemli operasyon, organize suçlarla mücadeledeki kararlılığı ve güvenlik güçlerinin etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Adnan Üstün kaç yaşında?

“Kuyu-19” operasyonunda çökertilen organize suç örgütünün elebaşı Adnan Üstün hakkında herhangi kişisel bir bilgiye ulaşılamamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi