Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu ve manken Melisa Aslı Pamuk, özel hayatıyla gündeme geldi. Bu yazıda Melisa Aslı Pamuk ile ilgili tüm bilgilere ulaşabileceksiniz.

Melisa Aslı Pamuk kimdir? 

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda'nın Haarlem şehrinde doğmuştur. İskenderun kökenli olan Pamuk, ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaktadır, ancak ailesi hala Hollanda'da bulunmaktadır. Türk kökenli bir Hollanda vatandaşıdır. 

Modellik kariyerine 14 yaşında başlayan Melisa Aslı Pamuk, Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimi almakta iken, modellik kariyerinin hız kazanması nedeniyle okulunu dondurdu. 2009 yılında Türkiye'nin en iyi mankeni seçildiği Best Model of Turkey yarışmasında "Best Promising Model" (Gelecek Vaat Eden Model) unvanını kazandı.

Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne? Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne?

2011 yılında İstanbul'a tatil için geldiğinde, Miss Turkey yarışmasına başvurmuş ve 3 Haziran 2011 tarihinde Türkiye Güzellik Kraliçesi olmuştur. Aynı yıl, Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenen Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması) etkinliğinde Türkiye'yi temsil etmiştir.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir Melisa Aslı Pamuk Sevgilisi

Melisa Aslı Pamuk, Türkçe, İngilizce, Flemenkçe (Hollandaca), Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilmektedir. 1,79 m boyundadır ve mankenlik, kitap okumak, yağlı boya resimleri yapmak ve dans etmek gibi hobileri vardır.

Oyunculuk kariyerine 2012 yılında, Şafak Sezer'in senaristliğini üstlendiği "G.D.O. Karakedi" adlı sinema filminde başrol oynayarak adım attı. 2014 yılında Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol oynadığı "Kurt Seyit ve Şura" dizisinin İstanbul çekimlerinde kadroya dahil oldu. Aynı yıl Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı "Her Sevda Bir Veda" dizisinde Nik Xhelilaj, Elif Atakan, Devrim Evin ve Cemal Hünal ile birlikte rol aldı.

Ekim 2015'te Star TV'de yayımlanmaya başlayan "Kara Sevda" dizisinde, yönetmen Hilal Saral'ın önderliğinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül ile başrollerde yer aldı. Dizi, Zerrin Tekindor, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen ve Kürşat Alnıaçık gibi ünlü oyuncuları da kadrosunda bulundurmaktadır.

Melisa Aslı Pamuk sevgilisi kim?

Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Melisa Aslı Pamuk, Fransa'nın Lille takımında oynayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile romantik bir ilişkiye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ise genç çift sessiz bir şekilde dünyaevine girdi.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir

Yusuf Yazıcı kimdir?

Yusuf Yazıcı, 29 Ocak 1997 tarihinde Trabzon’da doğmuş bir Türk millî futbolcudur. Futbol kariyerine 2008 yılında Trabzonspor altyapısında başlamış, Aralık 2015'te profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma terfi etmiştir. İlk resmi maçına 22 Aralık 2015'te Gaziantepspor karşısında Türkiye Kupası'nda başlamıştır.

Yazıcı, Süper Lig'deki ilk karşılaşmasını 7 Şubat 2016’da Akhisar Belediyespor’a karşı oynamış ve 8 Mayıs 2016’da Çaykur Rizespor’a attığı iki golle hem ilk profesyonel gollerini kaydetmiş hem de 2015-16 sezonunda Süper Lig'de gol atan en genç oyuncu olmuştur.

Millî takım kariyerine 2016 yılında Türkiye U-19 takımında başlamış, 3 maçta 1 gol atmıştır. 11 Haziran 2017'de Kosova ile oynanan 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri maçında A millî takım forması giymiş ve Oğuzhan Özyakup'un yerine oyuna dahil olarak millî takım kariyerine ilk adımını atmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi