Mehmet Fidan, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü olarak sağlık alanında yatırımlar ve projelerin yönetimiyle ilgilenmektedir. Ayrıca, İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak eğitimle ilgili konularda da görev yapmaktadır. 

Mehmet Fidan kimdir?

Mehmet Fidan, 1968 yılında Çorum'un İskilip ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ebussuud Efendi İlkokulu'nda başlayarak, 1986 yılında İskilip İmam-Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Hıfzını tamamladıktan sonra 1991 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 1988-1992 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çalışarak meslek hayatına adım attı.

Öğretmenlik kariyerine 10 Temmuz 1992'de başlayan Fidan, Ardahan Endüstri Meslek Lisesi'nde görev yaptıktan sonra 1994-2004 yılları arasında İskilip İmam Hatip Lisesi'nde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak çalıştı. Askerlik görevini Tunceli-Ovacık'ta yedek subay öğretmen olarak tamamladı ve 2006 yılında Uzman Öğretmen unvanını aldı.

2004-2008 yılları arasında Akşemseddin Anadolu Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaparken, satranç ve masa tenisi antrenörlüğü de yaptı. 2008'de İskilip Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezi'ne Müdür Yardımcısı olarak atandı ve daha sonra İskilip Erenler Yatılı Bölge Ortaokulu'nun müdürlüğüne terfi etti.

Fidan, 2016-2018 yılları arasında İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2019 yılında Yeniden Yönetici Atama kapsamında İskilip Mesleki Eğitim Merkezi'ne Müdür olarak atandı ve ardından İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde tekrar Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

19 Ekim 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Sağlık Yatırımları Genel Müdürü olarak atanarak sağlık alanında önemli bir göreve getirilmiştir. Fidan, yeni görevinde sağlık yatırımlarının gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Mehmet Fidan Kimdir

Mehmet Fidan nereli?

Mehmet Fidan, Çorum'un İskilip ilçesinde doğmuştur. Bu sebeple aslen Çorumlu olduğu düşünülmektedir.

Mehmet Fidan nerede görev yapıyor?

Mehmet Fidan, 19 Ekim 2024 itibarıyla Sağlık Yatırımları Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde de Şube Müdürü olarak devam etmektedir.

Ayyüce Türkeş kimdir? Kimin kardeşi? Ayyüce Türkeş kimdir? Kimin kardeşi?

Mehmet Fidan evli mi?

Mehmet Fidan'ın evli olup olmadığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Mehmet Fidan'ın eğitim hayatı

Mehmet Fidan, 1979 yılında Ebussuud Efendi İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra 1986 yılında İskilip İmam-Hatip Lisesi'nden diplomasını almıştır. Ardından 1991 yılında Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Eğitim kariyerine 1992 yılında öğretmen olarak başlamış, çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yapmıştır. Ayrıca Selçuk Eğitim Merkezi'ne de devam etmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi