Kütahya Valisi Musa Işın, Sekiören köyüne 500 bin TL'lik tarımsal destek sağlandığını duyurdu. Vali Işın, köydeki kadınların bu yıl ahududu ve çilek üretimi konusundaki büyük çaba ve başarılarına dikkat çekerek, kadınlara yönelik desteklerin maddi ve manevi olarak devam edeceğini belirtti. “Siz yeter ki gayret gösterin, biz hem maddi hem de manevi olarak her zaman yanınızdayız” diyen Işın, kadınların toplumun ve ailenin temel taşları olduğunu vurguladı.

Kadınların toplumun baş tacı olduğunu ifade eden Vali Işın, “Kadınlar bizim başımızın tacı. Onlar toplumun ve ailenin temel taşları. Biz kadınlarımıza ne kadar değer versek, onlara ne kadar sevsek, ne kadar başımızın üstünde tutsak haklarıdır. İnşallah toplumumuzun tümü kadınlarımızın hak ettiği sevgiyi ve saygıyı onlara gösterir” şeklinde konuştu.

Akkuş’ta Korkutan Kaza: 5 Kişi Yaralandı Akkuş’ta Korkutan Kaza: 5 Kişi Yaralandı

Sekiören köyü muhtarının ilettiği taleplerin değerlendirileceğini ve köyün diğer ihtiyaçlarını karşılamak için de çalışmalar yapılacağını belirten Vali Işın, “Böyle bir ilde görev yaptığım için kendimi şanslı ve mutlu addediyorum. Kütahya güzel insanlarla dolu bir il, Allah bu güzel insanlara güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı