GM Sinanspor'un İtirazı Sonuçsuz Kaldı: AFDK, Kural İhlali Görmedi GM Sinanspor'un İtirazı Sonuçsuz Kaldı: AFDK, Kural İhlali Görmedi

ÖZEL HABER/Çankırı'dan start alan "Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu," bugün sabah saat 10.00'da Çankırı Milli İrade ve Demokrasi Meydanı'ndan (Belediye Meydanı) başladı. Yarışın startını Çankırı Valisi Fırat Taşolar, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Atıcı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak birlikte verdi.

Toplamda 210 sporcu ve idarecinin yer aldığı kafile, dün akşam Çankırı’ya giriş yaparak Hacı Murad-ı Veli Erkek Öğrenci Yurdu'nda konakladı. Etkinlik öncesi, Vali Fırat Taşolar tüm takımları ziyaret ederek sporcularla sohbet etti. Sporcular, konaklama ve diğer imkanlar için memnuniyetlerini dile getirerek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak ve tüm personeline teşekkür ettiler.

Bisiklet turunun ilk ayağı Samsun’da başlamış olup, yarış Ankara'da 1. Meclis önünde sona erecek. Bu anlamlı tur, Kurtuluş Savaşı’nın anısını yaşatmak ve gençlere milli ruhu aşılamak amacıyla düzenleniyor.

Çankırı’dan başlayan bu tarihi yolculuk, sporcuların azmiyle Ankara’da son bulacak ve milli mücadelenin izlerini taşıyan yollarda pedal çeviren sporcular, büyük bir başarıya imza atacak.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kurtuluş mücadelemizi büyük bir coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. İlk ayağı Samsun’da başlayan 'Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu'nun son etabı olan Çankırı-Ankara etabı, bugün Çankırı Milli İrade ve Demokrasi Meydanı'ndan, Sayın Valimiz M. Fırat Taşolar ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Atıcı ile birlikte verdiğimiz startla başladı. ‘Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu'nun bu son etabında pedal çeviren tüm sporcularımıza başarılar diliyorum," dedi.

HABER: Burak Kaya

Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Çankırı Ankara Etabı Başladı-1

Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Çankırı Ankara Etabı Başladı1

Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Çankırı Ankara Etabı Başladı2

Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Çankırı Ankara Etabı Başladı3

Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Çankırı Ankara Etabı Başladı4

Kaynak: Burak Kaya