ÖZEL HABER/ Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın sevincini ve heyecanını duyduğunu belirtti. Başkan Uslu, mesajında, okula ilk kez adım atan minik öğrencilerden, okuluna kavuşan çocuklara, öğretmenlerden velilere kadar tüm eğitim camiasına başarılı ve hayırlı bir yıl diledi.

Uslu, eğitim ve okul hayatının bireyler için aileden sonra en önemli basamak olduğunu vurgulayarak, eğitim sürecinin ülkenin geleceğini şekillendirmede kritik bir rol oynadığını ifade etti. "Eğitim süreci, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasını sağlayacak nesiller yetiştirmede en önemli aşamadır. Hepimizin bu hedeflere ulaşmak için sorumluluklarımızı eksiksiz yerine getireceğine inanıyorum," diyen Uslu, öğrencilere çalışmanın ve öğrenmenin önemini hatırlatarak, "Her zaman kalemlerinizle ilerleyin," şeklinde tavsiyede bulundu.

Okullarda sağlık ve güvenlik krizi: Eğitim-İş Çankırı'dan MEB’e sert tepki! Okullarda sağlık ve güvenlik krizi: Eğitim-İş Çankırı'dan MEB’e sert tepki!

Başkan Uslu, eğitim camiasının bugüne kadar gösterdiği özveriyi ve şehadete yürümüş eğitimcileri rahmetle andığını belirterek, "Bu kutsal mesleği için yurdun her karış toprağını vatan bilen tüm eğitimcilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm meslek mensuplarına sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum," ifadelerini kullandı.

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitimcilere başarılar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Uslu, eğitimin önemine dikkat çekerek, eğitim camiasına yönelik desteğini yineledi.

Kaynak: Şulenaz Durlanık