Kurşunlu Belediye Başkanı Şerafettin Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İtfaiye ekiplerinin Çankırı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından kazalarda kullanılmak üzere verilen araç üstü kesici – ayırıcı Ekipmanlarla ilgili eğitimlerini başarıyla tamamladıklarını duyurdu.

Sünürlü Köyü'nde Foseptik Onarımı Devam Ediyor Sünürlü Köyü'nde Foseptik Onarımı Devam Ediyor

Başkan Uslu, paylaşımında, “İtfaiyemize verilen kesici-ayırıcı malzemeleri ile jeneratörün Belediyemize alınmasında emeği geçen başta Çankırı Valimiz M. Fırat Taşolar olmak üzere İl Afet Müdürümüz Ahmet Matur, İl Şube Müdürü Halit Kaya ve önceki dönem İlçe Kaymakamımız Ahmet Yeşilyurt’a teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Kurşunlu Belediye Başkanı, İtfaiye ekiplerinin bu yeni Ekipmanlarla donatılmasının, acil durum müdahale kapasitelerini artırdığını belirtti. Ayrıca, eğitimlerin başarılı bir şekilde tamamlanmasının, ekiplerin etkin bir şekilde müdahale edebilmesi için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

İtfaiye ekiplerinin kazalarda ve acil durumlarda daha etkin bir şekilde hizmet verebilmesi için sürekli olarak eğitimlerin ve Ekipmanların güncellenmesinin gerekliliğine değinen Başkan Uslu, halkın güvenliği için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Kaynak: Berkay Tozlu