ÖZELHABER/ Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Av. Selçuk Baydar ve Başkan Yardımcısı Ali Karaabalı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu duyurdu. Başkan Kozan, vakfın yeni yönetimine başarı dileklerinde bulunurken, Korgun ile ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Ziyaretin samimi bir atmosferde geçtiğini ifade eden Başkan Kozan, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yöneticilerine, güler yüzlü ve hoş sohbetleri için teşekkür etti. Sosyal medya hesabında, "Bizlere zaman ayırdıkları ve güler yüzlü, samimi sohbetleri için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz," ifadelerini kullandı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Çankırı’nın eğitim, kültür ve yardımlaşma alanlarında faaliyet gösteren önemli kuruluşlarından biri olarak biliniyor. Başkan Kozan’ın bu ziyareti, vakfın Korgun ve çevresi için gerçekleştirebileceği potansiyel projeler ve iş birlikleri açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Ziyaret sonunda, her iki taraf da Korgun ve Çankırı’nın geleceği adına yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunarak, gelecekteki iş birliklerine kapı araladı.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanı Korgun Belediyesi'ni ziyaret etti Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanı Korgun Belediyesi'ni ziyaret etti

Kaynak: Berkay Tozlu