Elazığspor’un konuğu Kelkit Hürriyetspor Elazığspor’un konuğu Kelkit Hürriyetspor

ÖZELHABER/ Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, yeni eğitim öğretim yılı öncesi ilçedeki okulların bahçelerini temizleyerek öğrenciler için hazır hale getirdiklerini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Kozan, “Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde kavuşacağınız okullarınızın bahçelerinin otlarını biçtik. Ardından okul bahçelerini sizler için pırıl pırıl yaptık,” dedi.

Korgun Belediyesi ekipleri, anaokulundan liseye kadar tüm okulların bahçelerinde temizlik çalışmaları gerçekleştirerek, öğrencilerin güvenli ve temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak için özverili bir çalışma yürüttü. Başkan Kozan, öğrencilerin yanında olduklarını vurgulayarak, "Biz sizin her zaman ve her daim yanınızdayız. Desteklerimiz devam edecek," şeklinde konuştu.

Bu çalışmalar, ilçedeki eğitim kurumlarına sağlanan önemli bir destek olarak görülürken, veliler ve öğretmenler de bu çabadan memnuniyetlerini dile getirdi. Korgun Belediyesi’nin eğitime verdiği bu destek, ilçede olumlu bir yankı uyandırdı ve yeni eğitim yılına temiz bir başlangıç yapılmasına katkı sağladı.

Kaynak: Berkay Tozlu