Tekirdağ’da baharın habercisi Leyla ile Mecnun yuvalarına döndü Tekirdağ’da baharın habercisi Leyla ile Mecnun yuvalarına döndü

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, mübarek Ramazan ayının son günlerinde Kadir Gecesi’ni kutladı. Çankırılı hemşehrilerine hitaben yazdığı mesajda, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve manevi huzur getirdiğini belirten Erdoğan, bu mübarek ayda halkın yanında olduklarını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan'ın Mesajı, "Sevgili Çankırılı Hemşehrilerim, Birlik, beraberlik ve manevi huzurun zirveye ulaştığı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşıyoruz. Bereketiyle hepimizi kucaklayan Ramazan’ın sonunda Kadir Gecesi’ne ulaşmış olmanın huzurunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, Yüce Rabbimizin rahmet ve bereket kapılarını sonuna kadar açtığı, dua ve ibadetlerin kabul olduğu mübarek bir gecedir. Bu gece, Kur’an-ı Kerim’in indirildiği ve insanlığa hidayet rehberi olarak sunulduğu bir zaman dilimidir. Maneviyatımızı güçlendiren bu özel gecede, kırgınlıkları geride bırakmalı, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz.

AK Parti olarak, ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Çankırı’mızda da Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Hem bu mübarek günlerin verdiği huzur hem de hizmet aşkıyla halkımızın yanında olduk. Bu güzel şehirde yaşayan her bir hemşehrimizin daha huzurlu, daha mutlu bir yaşam sürmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Kadir Gecesi’nin manevi nurunun kalplerimize ve hayatımıza rehberlik etmesini diliyorum. Dualarımızda, ülkemizin ve tüm İslam âleminin barış, huzur ve esenliğini unutmayalım. Bu mübarek gecenin Çankırı’mıza, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Tüm hemşehrilerimin Kadir Gecesi mübarek olsun."

Kaynak: Haber Merkezi