Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, polis ekiplerinin durdurmak istediği ehliyetsiz sürücü, şehirde adeta kaos yarattı. Olay, saat 23.00 sıralarında gerçekleşti. Kartepe'de durumundan şüphelenilen 06 COU 210 plakalı otomobil, dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Peşine düşen çok sayıda polis ekibi, sürücünün Gültepe ve 28 Haziran mahallelerine doğru hızla ilerlediğini belirledi.

Kaçmaya çalışan otomobil, Kuruçeşme gişelerinden otobana girdi. Körfez'den çıkan araç, sonunda Körfez Yeniyalı mahallesinde bir sokakta durduruldu. Araçta bulunan iki kişi gözaltına alınırken, sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Olayda kaçan bir kişi için ise arama çalışmaları sürüyor.

Durdurulan otomobilde polis ekipleri uzun süre arama yaparken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ederken, polis olayın ayrıntılarını araştırmaya devam ediyor.

Sanal Kumar Yüzünden Kapkaç Senaryosu: Bursa'da Şok Gelişme! Sanal Kumar Yüzünden Kapkaç Senaryosu: Bursa'da Şok Gelişme!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı