Malatya’da, hafif ticari araç ile motosikletin karıştığı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Malatya-Sivas karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, A.G. yönetimindeki 06 CKZ 221 plakalı hafif ticari araç, A.A. yönetimindeki 23 ABY 311 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada motosikletin yolcusunun Muhammed Kara (61) olay yerinde hayatını kaybetti. Motosikletin sürücüsü A.A. ve hafif ticari araçtaki A.K.G. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, hayatını kaybeden Muhammed Kara’nın cenazesi adli tıp kurumuna gönderildi.

AFAD Verilerine Göre Sivas’ta 4.7'lik Deprem Meydana Geldi AFAD Verilerine Göre Sivas’ta 4.7'lik Deprem Meydana Geldi

Hastanede tedavi altına alınan A.A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazanın nedenine dair polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kaza, Malatya’da trafik güvenliği konusunu yeniden gündeme getirdi. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına riayet etmesi gerektiğinin altını çiziyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı