ÖZEL HABER/Çankırı’nın Orta ilçesine bağlı Kısaç Köyü’nün yeni köy konağı hizmete girdi. Açılış törenine Orta İlçe Kaymakamı Erkan Minuz, Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, Dodurga Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kaşıkçı, Kalfat Belediye Başkanı Salim Doğan, Orta İlçe Müftüsü Erdem Tulun, Orta İlçe Jandarma Komutanı Tolgahan Sıramkaya ve çok sayıda muhtar ile Kısaç köyü sakini katıldı.

Orta İlçesi Kayıören-İncecik Grup Yolunda Altyapı Güçlendirme Çalışmaları Sürüyor Orta İlçesi Kayıören-İncecik Grup Yolunda Altyapı Güçlendirme Çalışmaları Sürüyor

Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, açılışla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “İlçe Kaymakamımız Erkan Minuz, Dodurga Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Kaşıkçı, Kalfat Belediye Başkanımız Salim Doğan, İlçe Müftümüz Erdem Tulun, İlçe Jandarma Komutanımız Tolgahan Sıramkaya ve muhtarlarımızla birlikte Kısaç Köyü Konağı’nın açılışını gerçekleştirdik. Katkıları için geçmiş dönem ve mevcut muhtarımıza ve köy derneğimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Kısaç Köyü Köy Konağı, köy sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak ve bölge halkına hizmet sunmak amacıyla hizmete girdi.

HABER: Burak Kaya

Kısaç Köyü'ne Yeni Bir Sosyal Merkez Kazandırıldı!Kısaç Köyü'ne Yeni Bir Sosyal Merkez Kazandırıldı!1

Kaynak: Burak Kaya