ÖZELHABER/ Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Orta ilçesi Kayıören-İncecik Grup Yolu'nda devam eden altyapı güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi. Bölgedeki yol ve altyapı çalışmalarının hızla ilerlediğini belirten Çelik, çalışmaların bölge halkı için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Çelik, incelemeleri sırasında, yolun yapımında kullanılan malzemeler ve uygulanan tekniklerle ilgili detaylı bilgi aldı. Altyapı güçlendirme çalışmaları, bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve kesintisiz bir şekilde sağlanması amacıyla yürütülüyor. Çelik, çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini ve en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Orta Belediye Başkanı Bezci, Moğolistan'da Türk izlerini araştıran Yüşra Keleş’i ağırladı Orta Belediye Başkanı Bezci, Moğolistan'da Türk izlerini araştıran Yüşra Keleş’i ağırladı

Genel Sekreter Çelik, incelemelerin ardından ekiplerle yaptığı kısa bir toplantıda, projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Bölge halkının, yol çalışmaları tamamlandığında daha modern ve güvenli bir yol ağına kavuşacağını ifade eden Çelik, altyapı güçlendirme projelerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Berkay Tozlu