Kırşehir’de yaşanan trajik olayda, Batman'da görevli polis memuru R.K., alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı S.A.'yı Medrese Mahallesi'ndeki evinde, eşinin ve çocuklarının gözleri önünde 7 el ateş açarak öldürdü. Olayın ardından R.K., Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. R.K.'nin ifadesinde, S.A.'dan 1 milyon TL alacağı olduğunu ve suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden S.A., Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ön otopsinin ardından Ali Çam Camii'nde kılınan cenaze namazının sonrasında Asri Mezarlığa defnedildi. Olayın ardından polis ekiplerini arayarak "Ben birini öldürdüm, gelin alın" diyerek ihbarda bulunan R.K., yaşadığı süreci ifadesinde detaylı bir şekilde anlattı.

R.K.'nin ifadesinde, borç içerisinde olduğunu ve bu durumun kendisini bunalıma soktuğunu belirtti. S.A. ile evinde tartışırken sinirlerine hakim olamayarak kendine ait silahla ateş ettiğini söyledi.

Saygısız Öğrencisini Affeden Öğretmen Eyüp Sağlık, Talihsiz Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti Saygısız Öğrencisini Affeden Öğretmen Eyüp Sağlık, Talihsiz Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

Bu trajik olay, hem Kırşehir hem de Batman’da büyük üzüntü ve şaşkınlık yarattı. Yaşanan bu üzücü olay, alacak verecek meselelerinin ve kişisel borçların nelere mal olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Olayla ilgili adli süreç devam ederken, polis memuru R.K.'nin hukuki durumu ve alacak verecek meselelerinin detayları yetkililer tarafından inceleniyor. Kırşehir halkı, böylesi trajik olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı