Kerem Aktürkoğlu'nun kardeşi bazı maçlarda ve şampiyonluk kutlamalarında abisine eşlik eden bir isim. Şampiyonluk kutlamalarına abisi ile birlikte katılan Kerem Aktürkoğlu'nun kardeşi Reyyan abisi gibi iyi bir Galatasaraylı.

Galatasaray'ın ve A Milli Futbol Takımı'mızın yıldız isimlerinden Kerem Aktürkoğlu futbolculuğunun yanı sıra, kişiliği ve karakteri ile de sevilen ve saygı duyulan isimler arasında yer alıyor.

Kerem Aktürkoğlu'nun ailesi böyle bir evlat yetiştirdikleri için takdirle karşılanıyor.

Peki Kerem Aktürkoğlu kaç kardeş, başka kardeşi var mı, kardeşi futbolcu mu. İşte vatandaşlar tarafından bu tip sorularda merak konusu.

Biz de haberimizde Kerem Aktürkoğlu'nun kardeşleri hakkında edindiğimiz bilgileri okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Kerem Aktürkoğlu Kardeşi Var mı, Kız kardeşi kimdir?

Muhammed Kerem Aktürkoğlu, 21 Ekim 1998 tarihinde İzmit'te doğdu. Trabzonlu babası Ömer Faruk ve Rizeli annesi Filiz Aktürkoğlu'nun oğlu olan Kerem, dört çocuklu ailenin üçüncü çocuğudur. 1991 doğumlu Rıdvan ve 1994 doğumlu Selim adlı ağabeyleri ve kendisinden küçük bir kız kardeşi vardır.

Kerem Akturkoglu Kardesi

Cevdet Türkyolu kimdir? Neden gündemde? Cevdet Türkyolu kimdir? Neden gündemde?

Kerem Aktürkoğlu'nun deprem hikayesi

Kerem Aktürkoğlu, 18 Ağustos 1999'da gerçekleşen büyük depremde enkaz altında kalmış ve Gölcük Belediye Başkanı olan dedesi Şaban Aktürkoğlu tarafından enkazdan kurtarılmıştır. İlköğrenimini Gölcük'teki Karaköprü İlkokulu'nda tamamlamıştır.

Kerem Aktürkoğlu hangi takımda yetişti. Hangi takımlarda oynadı?

21 Ekim 1998'de İzmit'te doğan Kerem Aktürkoğlu, 2011 yılında 13 yaşındayken doğduğu şehirdeki Gölcükspor altyapısına girmiştir. Burada geçirdiği iki yılın ardından Hisareynspor altyapısına transfer olmuş ve 2015'te İstanbul Başakşehir altyapısına geçmiştir. 2016'da bir yıllığına Bodrumspor'a kiralanmış, 2018'de Başakşehir'den ayrılarak Karacabey Belediyespor'a transfer olmuştur. 2019 yazında bedelsiz olarak 24 Erzincanspor'a geçmiştir ve 2 Ekim 2020'de Galatasaray'a transfer olmuştur.

Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'da kalacak mı?

Kerem Aktürkoğlu, 2020-21 sezonunda Galatasaray formasıyla 29 maça çıkarak 6 gol atmış ve 3 asist yapmıştır. Aynı yıl Karadağ karşısında ilk millî maçına çıkmıştır. 2021-22 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ve UEFA Avrupa Ligi maçları da dahil toplam 52 maça çıkarak 13 gol ve 13 asist katkısı sağlamıştır. 2022-23 sezonunda takımın üçüncü kaptanı olmuş ve sezon boyunca 38 maçta 10 gol atıp 14 asist yaparak Süper Lig şampiyonluğu yaşamış ve asist kralı olmuştur. 2023-24 sezonunda takımın ikinci kaptanlığına yükselmiş ve sezon sonunda ikinci Süper Lig şampiyonluğunu kazanmıştır.

Kerem Akturkoglu Ailesi Nereli

Kerem Aktürkoğlu’nun ailesi ve kardeşleri yalnız bırakmıyor

Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nun ailesi, bazı maçlarını izlemek için tribündeki yerini almaktadır. Sarı-kırmızılı taraftarlar arasında Kerem Aktürkoğlu’nun ailesi de bulunmaktadır. Babası, annesi ve kız kardeşi, Kerem Aktürkoğlu’na destek vermek için tribündeki yerini alarak coşkuyla statta çalan marşlara eşlik etmektedir.

Kerem Aktürkoğlu Kardeşi Reyyan

Kerem Aktürkoğlu’nun kız kardeşi Reyyan, ailesiyle birlikte Galatasaray maçlarında sık sık tribünlerde görülmektedir. Aktürkoğlu ailesi, oğulları Kerem’in başarılarına tanıklık etmek ve ona destek vermek için tribünlerdeki yerini almaktadır.

Kerem Aktürkoğlu, başarılarla dolu futbol kariyeri ve ailesinin desteğiyle sahalarda parlamaya devam ediyor. Dört çocuklu Aktürkoğlu ailesi, Kerem’in başarısını gururla takip ediyor ve ona her zaman destek oluyor.

Kaynak: Haber Merkezi