Drift tutkunları için unutulmaz bir hafta sonu: Drift Car Park Challenge Drift tutkunları için unutulmaz bir hafta sonu: Drift Car Park Challenge

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında Sakaryaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Koçak, "Çok sayıda pozisyon kaçırdığımızı düşünüyorum. Galip gelmek, ancak eksiklikleri görebilmek benim için hoca olarak bir nimettir" dedi.

Maçın başındaki ilk 15-20 dakikada takımın niteliklerini sahaya yansıtamadıklarını belirten Koçak, "Ancak sonrasında oyunu kontrol altına aldık. Birçok gol pozisyonuna girdik ama bunları değerlendirmekte zorluk yaşadık. Yine de haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Koçak, galibiyeti Ankaragücü taraftarına adadığını belirterek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu mücadeleleri ve istekleri için teşekkür ederim. Taraftarımız 90 dakika boyunca bizleri destekledi. Bu galibiyet, onların desteğiyle elde edildi ve onlara armağan olsun" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı