Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray’a 3-1 yenilmenin ardından yaptığı açıklamada, kulübün gücünü vurguladı. Ilıcalı, "Biz Fenerbahçe’yiz; bir mağlubiyetin camiamızı sarsması söz konusu olamaz. Kadromuzdan ve hocamızdan memnunuz, futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynanan maçın ardından basın mensuplarına konuşan Ilıcalı, beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, "Üzgünüz, ancak bir mağlubiyetin şampiyonluğu kaybettirmediğini de unutmamalıyız. Geçen sene 5 puan önde olduğumuz dönemde de bu durum geçerliydi. Oynanan oyun açısından takımımız olumlu bir performans sergiliyor" diye ekledi.

Acun Ilıcalı, Eylül ayında oynanan bir maçın sezon boyunca etkisinin sınırlı olduğunu vurguladı ve "Bu maçtan ders çıkararak yolumuza devam etmeliyiz. Hatalarımızı düzelteceğiz, hocamız gerekli müdahaleleri yapacaktır" şeklinde konuştu. 

Kenan Koçak: "Galip gelmek, eksikleri görmek için bir nimettir" Kenan Koçak: "Galip gelmek, eksikleri görmek için bir nimettir"

Youssef En-Nesyri’nin performansıyla ilgili gelen soruya ise Ilıcalı, forvetlerin derbilerde pozisyon bulma zorluğunu hatırlatarak, "Bireysel performanslar üzerine fazla yorum yapmamak gerek. Biz geleceğe odaklanmalıyız, ben iyimserim" yanıtını verdi.

Son olarak, geçtiğimiz sezon 99 puanla sezonu kapattıklarını hatırlatan Ilıcalı, "Henüz 90 puan daha var ve aynı başarıyı elde etme potansiyelimiz devam ediyor. Motivasyon eksikliği hissetmiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı