Kemal Yıldız, ünlü isim Banu Alkan ile evlendikten sonra merak konusu oldu. Kemal Yıldız kimdir sorusunun yanında kaç yaşında, ne iş yapar gibi sorular da özellikle magazin gündemini takip eden vatandaşların ilgi alanında.

Peki, Kemal Yıldız nereli, Banu Alkan Kemal Yıldız yaş farkı ne kadar. İşte tüm bu soruların cevabını okuyucularımız için haberimizde derledik.

Kemal Yıldız Kimdir?

Banu Alkan'ın eşi olan Kemal Yıldız Hollanda'da ikamet eden bir işadamıdır. Banu Alkan ile evlenen Kemal Yıldız nişanlılık ve evlilik sonrası magazin gündeminin merak edilen isimleri arasında yer aldı. i

Kemal Yıldız kaç yaşında, Banu Alkan Kemal Yıldız yaş farkı nedir?

Kemal Yıldız 44 yaşındadır. Kemal Yıldız ile Banu Alkan arasındaki yaş farkının 20 olduğu bilinmektedir. Kemal Yıldız'ın daha önce başka birisiyle evlendiği ve boşandığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Kemal Yıldız'ın eski karısından bir kız çocuğu olduğu biliniyor.

Kemal Yildiz Banu Alkan Esi

Kemal Yıldız nerelidir, memleketi neresi?

Hollanda'da doğup büyüyen ve iyi bir eğitim aldığı bilinen Kemal Yıldız aslen Samsunludur. Kemal Yıldız'ın babası Samsunludur. Kemal Yıldız'ın annesi Mersinlidir.

Banu Alkan kocası Kemal Yıldız ile ilgili ne dedi?

Banu Alkan, sosyal medya hesabında sevgilisi Kemal Yıldız hakkında şu ifadelerde bulundu.

"Beyaz Magazin adlı programda; özel hayatım ve nişanlım Yunus Kemal Yıldız'ın işi, medeni ve sosyal durumuyla ilgili olarak, mesnetsiz yalan bilgiler verilmiş, aynı zamanda kişilik haklarına saldırı niteliğinde, suç teşkil edecek şekilde yakıştırma ve değerlendirmeler yapılmıştır. Nişanlım Yunus Kemal Yıldız, yapılan mesnetsiz haberlerin aksine Hollanda'da yaşamakta olan başarılı, düzgün, hayırsever bir insandır. Nişanlımı seviyorum ve çok mutluyum. Şu anda ise evlilikle ilgili hazırlıklarımızı yapmaktayız."

Whatsapp Image 2024 07 04 At 22.01.54

Banu Alkan Kimdir? Kaç yaşında?

Banu Alkan, asıl adıyla Liz Rebrača, 1 Temmuz 1958'de Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde doğmuştur. Ailesi ile birlikte 1966'da Balıkesir'in Edremit ilçesine yerleşmiş ve Türk vatandaşı olarak "Alkan" soyadını almıştır. Genç yaşta modellik kariyerine başlayan Alkan, sinema ve televizyon dünyasında da kendine önemli bir yer edinmiştir.

Yaşar Aşçıoğlu kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor? Yaşar Aşçıoğlu kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Whatsapp Image 2024 07 04 At 22.01.08

Banu Alkan nerelidir?

Banu Alkan Hırvatistan'da doğmuş ve Türkiye'ye göç etmiştir. Türk vatandaşı olan Banu Alkan Balıkesir, Edremitli olarak bilinmektedir.

LCC kurslarına katılarak modellik yolculuğuna başlayan Banu Alkan, Aydan Adan-Füsun Özben Mankenlik Ajansı'na katılarak çok sayıda reklam filminde rol almıştır. Varlıklı iş adamı Gürbüz Hanif ile olan ilişkisiyle de gündeme gelmiş, 1989'daki son filminden sonra uzun süre ekranlardan uzak kalmıştır. 1998 yılında "Neremi" albümüyle sahneye geri dönmüş ve büyük ilgi görmüştür.

Banu Alkan filmleri

Banu Alkan'ın filmlerinin yanı sıra film müzikleri de ilgi çekmiştir. Ferdi Tayfur'da bazı filmlerde şarkı söylemiştir. Alkan, 2001 yılında "Tuzu Kurular", 2005 yılında ise "Kızma Birader" adlı dizilerde rol almıştır. Modellik eğitimini 1975 yılında LCC Mankenlik Eğitimi'nde tamamlamış, 1985 yılında Lady School Paris'e gitmiş ve 1996 yılında özel şan dersleri almıştır. Rol aldığı filmler arasında "Katiller de Ağlar", "Düğün Sofrası", "Vur Beni Öldür", "Akrep Yuvası", "Taksi Şoförü", "Aşkların En Güzeli", "Ben De Seni Özledim" ve "Kadınsı" gibi filmler bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi