Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortağı MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'u makamında ağırladı. Başkan Büyükkılıç, bu nazik ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekilimiz Baki Ersoy, belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sırasında, Kayseri'de birlik ve beraberliğin her zaman bereketini yaşadıklarını vurgulayan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı'nın gücünü Kayseri'de hissettirdiklerini belirtti. Başkan, kent için işbirliği ve ortak çalışmanın önemine dikkat çekti.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise Başkan Büyükkılıç'a misafirperverliği için teşekkür ederek, "Kayseri için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Ersoy, şehrin gelişimi ve refahı için yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa’da bir dizi program gerçekleştirdi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa’da bir dizi program gerçekleştirdi

Görüşme, Kayseri'nin geleceğine yönelik işbirliği ve ortak projeler hakkında fikir alışverişiyle sona erdi. Ziyaret, iki partinin yerel yönetimdeki uyumlu çalışmalarını ve Kayseri'nin gelişimi için atılacak adımların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı