Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Aylık Olağan İl Başkanları toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erbakan, özellikle İsmail Haniye suikasti, İsrail ile ticaret ilişkileri ve Instagram'a getirilen erişim engeline odaklandı.

İsmail Haniye suikastine ilişkin açıklamalarında, "Acımız çok büyük. Bebek ve çocuk katili, terörist rejim hain bir saldırıyla Filistin Davası'nın kahramanlarından, büyük mücahid Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi şehit ettiler. Şehit İsmail Haniye'ye Yeniden Refah Partisi camiası olarak en içten baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Başta Filistin halkı olmak üzere tüm İslam aleminin başı sağ olsun" dedi.

Mehmet Arı, Yeniden Refah Partisi Eldivan İlçe Başkanı Oldu Mehmet Arı, Yeniden Refah Partisi Eldivan İlçe Başkanı Oldu

Instagram'a getirilen erişim engeli konusunda ise Erbakan, sosyal medya platformlarının Siyonizm'in kontrolünde olduğunu öne sürdü: “Instagram ve diğer sosyal medya platformları maalesef Siyonizm’in kontrolünde. İnsan haklarından bahsedilirken, hayvan hakları üzerine büyük tepkiler gösterilirken, yüz binlerce kadın, çocuk, yaşlı ve engelli katlediliyor. Bu tür durumlar karşısında tepki gösterildiğinde, bu platformlar kısıtlama yoluna gidiyor. Kendi sosyal medya platformlarımızı ve bankacılık sistemimizi kurmalıyız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı