Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi

Bilecik'te aylardır devam eden yol çalışmaları hem sürücüleri zor durumda bırakıyor hem de güvenlik zafiyeti yaratıyor. Bozüyük-Bilecik karayolunda Karayolları tarafından yapılan yol çalışması sırasında, yerinden çıkan dubalar nedeniyle bir facia yaşanmanın eşiğinden dönüldü. Sabah saatlerinde işe gitmekte olan sürücü İ.C., Bozüyük yönüne seyir halinde iken bir tırın üzerinden geçtiği duba, hızla karşı şeritteki araca saplandı. İ.C.'nin 11 DR 228 plakalı aracı, bu olay sonrası maddi hasar alırken, büyük bir kaza meydana gelmedi.

İ.C. yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Sabah saatlerinde Bozüyük Açıkcezaevi ile Karaköy arasında yol çalışmasının sürdüğü bölgede seyir halindeydim. Yolun ortasına yerleştirilen dubaların büyük araçların üzerinden geçmesi sonucu savrulmasıyla karşılaştım. Ne kadar kaçmaya çalışsam da daralan yolda bunu başaramadım ve duba aracımın ön panjuruna saplandı. Büyük bir kazayı kıl payı atlattım.”

Sürücü, yaşanan olay sonrası Bilecik Karayolları Şefliği’ne başvurduğunu ancak yetkililerden çözüm bulamadığını söyledi. “Kurum yetkilileri, olayın kendilerini bağlamadığını belirtti. Mağduriyetimin giderilmesi için daha büyük kazalar yaşanmadan çözüm bulunmasını istiyorum” dedi. Ayrıca, yol çalışmasının duyarsızlığına tepki gösteren İ.C., durumu Vali Yardımcısına aktardığını ve bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Yol çalışmaları süresince sürücülerin yaşadığı mağduriyetin artması ve güvenlik önlemlerinin yeterli olmaması, hem can güvenliği hem de trafik akışı açısından büyük sorunlar yaratıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı