Altay’ın 43 yaşındaki golcüsü Murat Uluç: "Transfer yasağı kalkarsa futbolu bırakırım" Altay’ın 43 yaşındaki golcüsü Murat Uluç: "Transfer yasağı kalkarsa futbolu bırakırım"

Trabzonspor, yeni transferi Muhammed Cham için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir imza töreni düzenledi. 23 yaşındaki futbolcu, bordo-mavili ekiple resmi sözleşmeye imza attı ve 10 numaralı formayı giyecek. Törende konuşan Trabzonspor Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz, Cham’ın dünya futbolunun tanıdığı bir yıldız olduğunu belirterek, Trabzonspor’da başarılı olacağına inandığını söyledi. Köz, “Cham, dünyanın en büyük şehir takımlarından biri olan Trabzonspor’a katıldığı için çok mutluyuz” dedi.

Muhammed Cham, Trabzon’da sıcak bir şekilde karşılandığını dile getirerek, transfer sürecinin uzun sürdüğünü fakat bu süreçte taraftarlar ve takım arkadaşlarının desteğini hissettiğini ifade etti. "3 haftadır takımla birlikte çalışıyorum ve herkes bana çok sıcak davrandı. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum," dedi.

Cham’ın Trabzonspor’da başarılı bir sezon geçirmesi bekleniyor ve 10 numaralı formasıyla sahada yer alarak takıma önemli katkılar sunması hedefleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı