İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sanayi esnafının yol verme anlaşmazlığından kaynaklanan kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı; ardından da şahsın ağabeyi tarafından tabancayla ateş edildi. Olay anları, saldırgan iki kardeşin ellerinde bıçak ve silahla koşturdukları anları kaydeden güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam Karabağlar Sanayi Sitesi'nin 5908. Sokak'ta gerçekleşti. Sanayi esnafı olan Aslan İ. (46) ile Aykut A. (31) ve kardeşi Hüseyin A. (22) arasında araçla yol verme anlaşmazlığı yaşandı. Tartışma büyüyerek şiddete dönüştü ve Hüseyin A., yanındaki bıçakla Aslan İ.'yi karın bölgesinden 8 kez bıçakladı. Bunun üzerine ağabeyi Aykut A. da tabancayla yaralıya ateş etti. Olay yerine çağrılan polis ve 112 Acil Sağlık ekipleriyle müdahale edildi. Mermilerin hedefe ulaşmadığı ancak bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Aslan İ., ilk müdahalenin ardından Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Hüseyin A.'nın elindeki bıçakla koştuğu, arkasından gelen ağabeyi Aykut A.'nın da silahla koştuğu anlar görülebiliyor.

Çankırılılara açık çağrı: 1 Mayıs'ta Çankırı Meydanı'ndayız! Çankırılılara açık çağrı: 1 Mayıs'ta Çankırı Meydanı'ndayız!

A W184503 02

Kaynak: İhlas Haber Ajansı