Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Yapraklı ilçesinde iki evin küle döndüğü, 2 ev, 2 ahır ve 1 traktörün zarar gördüğü köyde incelemelerde bulundu.

Olay, dün gece saatlerinde Yapraklı ilçesi Çakırlar köyünde gerçekleşti. Köydeki bir evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle yangın diğer üç eve ve iki ahıra sıçradı. Yangını fark eden vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman ekibi yönlendirildi. İtfaiye ekipleri olay yerine vararak yangına müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı. Yangında iki ev kullanılamaz hale gelirken, iki evin çatısı ile iki ahır ve bir traktörde maddi hasar meydana geldi.

Çankırılılara açık çağrı: 1 Mayıs'ta Çankırı Meydanı'ndayız! Çankırılılara açık çağrı: 1 Mayıs'ta Çankırı Meydanı'ndayız!

Yaşanan yangının ardından Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, köye giderek ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Taşolar daha sonra yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

A W184261 01

Kaynak: İhlas Haber Ajansı