Malatya Şeker Fabrikası'nda hedef 55 bin ton şeker üretimi Malatya Şeker Fabrikası'nda hedef 55 bin ton şeker üretimi

Kâmil Koç, 20 Eylül'den itibaren İstanbul-İzmir güzergahındaki tüm seferlerini ekspres hale getirerek yolculuk süresini önemli ölçüde kısaltmayı hedefliyor. Yeni uygulama ile birlikte İstanbul’dan kalkan otobüsler, Balıkesir ve Manisa’ya uğramadan direkt İzmir’e ulaşacak. Bu sayede yolcular, hem zaman hem de mesafeden tasarruf sağlayacak.

Kâmil Koç, yolcu memnuniyetine yönelik projelerine devam ederek İstanbul-İzmir hattında önemli bir yenilik gerçekleştirdi. 20 Eylül tarihinden itibaren geçerli olacak olan ekspres sefer uygulaması, yolcuların talepleri doğrultusunda hayata geçirildi.

Kâmil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz, yeni sefer uygulamasının yolcu memnuniyetini önceliklendirmek amacıyla alındığını vurguladı. Türkyılmaz, “Yıllardır yolcu memnuniyetini odak alarak çalışıyoruz. İstanbul-İzmir güzergahındaki ekspres seferlerimiz, yolcularımızın taleplerine yanıt vermek için tasarlandı. Bu güzergah, operasyonlarımızın en yoğun hatlarından biri. Ekspres seferlerle yolcularımızın zamandan önemli ölçüde tasarruf etmelerini sağlarken, kıymetli zamanlarını sevdikleriyle geçirmelerine olanak tanıyacağız” dedi.

Yeni güzergahlar, İstanbul-Esinler’den başlayarak Alibeyköy, Dudullu, Bursa ve İzmir’i kapsayacak. Ayrıca, bazı seferler Susurluk’taki Konakoğlu Dinlenme Tesisi ve Bursa’ya uğramadan direkt İzmir’e ulaşacak.

Bu yeni uygulamanın yolcular için hayırlı olmasını dileyen Türkyılmaz, “Kâmil Koç olarak, yolcularımızın değerli zamanlarını yollarda değil, sevdikleriyle daha fazla geçirmelerini sağlamak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı